Веселина се върна към стария попфолк

Само преди часове Веселина представи новия си сингъл и видео към него „Роден за мен“ и положителните коментари за него заляха мрежата.
„Супер е тази песничка“, „Браво, супер – песен, клип, текст, всичко“, „Много ми харесва“, „Нестандартен видеоклип и стойностна песен“, „Отново е заложила на стойностното“, „Клипът е също много цветен и красив“, „Супертекст“ бяха сред първите отзиви за проекта на талантливата изпълнителка.
„Роден за мен“ е по музика на Ардиан Кастрати и стихове на Йордан Гергов. И двамата автори са запазена марка за репертоара на певицата, но интересното е, че за първи път се събират в тандем и резултатите не закъсняват.
Красивото видео е дело на младия режисьор Чарли Жиров и екипа му. Лентата пресъздава няколко сюжета, в които образът на жената изпъква в разнообразието си – дивата, жадна за любов жена, в чиято природа от древни времена е заложено да търся любовта и да създаде домашно огнище; модерната, секси изкусителка, която разпалва въображението и желанието на съвременните мъже. Природните кадри – горските и морските, са отлично подбрани в духа на сезона.
За стила си изпълнителката отново се довери на Стоян Апостолов. Гримът е на Цецо Андреев, а косите – на Стоян Кунев. С тези доказани професионалисти певицата работи по последните си отлични проекти и вярва в максимата„Никога не сменяй печелившия екип“.
„С „Роден за мен“ се върнахме към „старото“ звучене на попфолка – мелодична песен и красив текст. Такава харесвахме тази музика навремето, когато жанрът имаше големите си успехи. Мисля, че и сега има публика за такъв стил и с творческия ми екип го предлагаме специално за тях. Целта ни е да изградим стил на нашите песни – знам, че отнема време, но да създадеш стил, е много по-важно за мен, отколкото да си актуален за няколко месеца. Ще продължа да бъда постоянна в тази посока“, обещава Веселина.

Facebook Comments

Add your comment