Ивана показа къде се чувства най-добре

Наскоро Ивана възкликна във фейсбук с думите: “Красота, тишина и истински релакс… У дома си е най-добре!”, като това бе анонс към любопитен фотос, на който певицата позира в двора на красива сграда.
Въпреки многобройните коментари от страна на феновете, тя засега не разкрива къде е това “у дома” и защо се чувства най-добре на това място.Любимата изпълнителка на няколко поколения не скрива пред „Планета“, че предпочита ваканция в България пред такава зад граница, но в никакъв случай не би се ограничила да летува само по Черноморието.През юли, в компанията на приятели, Ивана бе засечена да се разхлажда край басейн в подножието на Родопите, а после отскочи до родното море, макар и за кратко.От снимките се вижда, че тя е в страхотна форма и изглежда много свежа и сияеща. “Въпреки че лятото не е любимият ми сезон, харесвам емоциите, които то ни носи…” – споделя звездата.
През август хитовата изпълнителка е решила отново да зарадва своите почитатели с нова песен и видеоклип. След видеото на “Кралете”, което се радва на одобрението на зрители и слушатели, в ефира на телевизия “Планета HD” скоро ще бъде представено и новото музикално предложение от Ивана.

Facebook Comments

1 comment

Add your comment