Йоанна Драгнева „подлудява” с новия си видео сингъл „Loca”

Ако сте мислели, че Йоанна Драгнева изглежда страхотно, то след като видите новия й видео сингъл „Loca” („Щура“) ще разберете, че този път певицата е надминала всички очаквания. В него Йоанна е по-предизвикателна от всякога и това й отива.
Търсим причините както в нежния режисьорски поглед на Кирил Божилов-Кико, чиито камери следват неoтлъчно съблазнителната певица по плажната ивица, така и в 3-те топ модела, обикалящи по бански около нея. Красавиците са Луси Димитрова / 4-та в конкурса Мис Швеция/, Славена Петрова и Диляна Пенчева – коя от коя по-атрактивни участнички в конкурса „Мис Златни Пясъци”.
Музиката и аранжимента на „Loca” са съобразени с последните музикални тенденции и парчето направо се е запътило към върха на денс чартовете. Автори са шведските композитори Tuomas Pyhäjärvi, Sergio Jacob и Ninos Yakob, доказали се с песни за немалко участници в Евровизия. Английският текст също е автентичен – той е на Mr TheXOne, Nine, Tiny.
Определящо обаче е и българското участие в този сингъл. Атрактивната Йоанна Драгнева е облечена в дрехи, дело на родните дизайнери от М2V (Made to be viewed). Певицата им се доверява за пореден първи път, като за всеки следващ, твърди, че са по-добри от предишния.
В „Loca” красивите амазонки са наметнати с обемни ризи от последната им колекция. Много нежно се открояват и бижутата за коса с цветя на Forget-me-not, атрактивните гердани на Yana Tankovska design, както и красивите аксесоари на Nicolett accessories. Просто няма как това видео да не се гледа втори път.

Йоанна Драгнева „подлудява” с новия си видео сингъл „Loca”

 

Facebook Comments

Add your comment