Лили Иванова с нов сингъл, включи и още един град към турнето си

През седмицата Лили Иванова промотира в радоиефира най-новата си песен, озаглавена „Каданс“. Автор на музиката е Милен Кукошаров, текстът е дело на Росен Кукошаров, а аранжиментът е направен от Ангел Дюлгеров. Сингълът бе представен с изпълнение на живо от концерта на Примата на българската музика в зала 1 на НДК, състоял се в края на март.
Междувременно от екипа на Лили Иванова обявиха още един концерт към турнето й – 27-ми октомври в спортна зала “Скаптопара”, Благоевград.Изключително голям е интересът към предстоящите концерти във всички градове, през които ще премине обиколката .Концертът в Античен театър Пловдив на 11-ти септември е напълно разпродаден и от понеделник ще бъдат пуснати допълнително билети.Билети за останалите концертите – 23-ти септември, Двореца на културата и спорта, Велико Търново; 18-ти октомври – Арена Булстрад, Русе; 20-ти октомври, Дворец на културата и спорта, Варна; 27-ми октомври – зала “Скаптопара”, Благоевград, както и концерта в клуб Joy Station, София на 22-ри декември, са в продажба в мрежата на ивентим – онлайн на eventim.bg и на касите на бензиностанции OMV, книжарници Офис 1, както и във всички пощенски клонове на Български пощи.
Всички концерти ще бъдат с участието на музикантите – Ангел Дюлгеров, китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, тромпет, саксофон, Веселин Веселинов – Еко, бас китара и контрабас, Росен Ватев – ударни, Орлин Цветанова – цигулка, както и вокална група ЛаТиДа.

Facebook Comments

Add your comment